درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید ....khoooosh ooomadid....
موضوعات
آخرین مطالب
پيوندها
نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->


...khoOOosh ooomadid...




وبلاگ ، یک صفحه وب ( مشابه یک روزنامه شخصی ) و با قابلیت دستیابی عموم کاربران به آن است . وبلاگ ها ، بر اساس یک نظم خاص بهنگام و محتوی بلاگ نشاندهنده شخصیت مولف و یا مولفان آن می باشد . اولویت استقرار و یا نشر مطلب بر اساس یک ساختار زمانی شکل می گیرد. در این حالت خوانندگان بلاگ ها همواره در ابتدا جدیدترین مطلب و یا مطالب منتشر شده را مشاهده و در صورت تمایل آن را مطالعه می نمایند .اکثر وبلاگ ها دارای یک خط فکری خاص بوده و به نوعی آن را دنبال می نمایند . مثلا" در صورتی که یک بلاگر علاقه مند به فن آوری باشد ، با جمع آوری مطلب از منابع متفاوتی نظیر : نمایشگاه ها ، سمینارها و یا سایت های دیگر ، آنان را با فرمت مورد نظر در بلاگ خود ثبت و در اختیار مخاطبان خود قرار دهد . درصورتی که یک بلاگر علاقه مند به یک بیماری خاص بوده و مسائل علمی آن را به نوعی دنبال می نماید ، می تواند مقالات و موضوعات جدید منتشر شده در رابطه با بیماری مورد نظر را بر روی بلاگ خود منتشر نماید . در صورتی که یک بلاگر , علاقه مند به مسائل اقتصادی می باشد ، می تواند با جستجو و یافتن مقالات جدید در رابطه با اقتصاد، آنان را بر روی بلاگ خود منتشر نماید . برخی از وبلاگ نویسان از بلاگ خود به منزله یک آلبوم عکس و یا بریده روزنامه ها ( شکل خاصی از یک حافظه online ) استفاده می نمایند. زمانی که بلاگر یک لینک مناسب را در این خصوص پیدا نماید و یا اطلاعاتی خاصی را که قصد دارد آنان را بخاطر بسپارد ، آنان را بر روی بلاگ خود قرار می دهد .بلاگ یک محیط الکترونیکی قابل جستجو را فراهم که علاقه مندان می توانند با استفاده از یک مرورگر وب و در هر نقطه ای از جهان به محتویات آنان دستیابی داشته باشند.
یکی از ویژگی هائی که در تمامی بلاگ ها به نوعی رعایت می شود ، ماهیت انتشار و استقرار اطلاعات بر روی بلاگ بر اساس یک نظم زمانی خاص است ( تقویم اطلاعاتی ) . وبلاگ مشابه یک مجله و یا روزنامه online می باشد که مولف آن می تواند در ارتباط با موضوعات متفاوت در زمان دلخواه ، در آن اطلاعاتی را درج و منتشر نماید. تعداد زیادی از بلاگ ها دارای مجموعه ای جالب و ارزشمند از لینک ها به سایر بلاگ ها ویا سایت هائی می باشند که مولف بلاگ آنان را مثبت و مفید ارزیابی می نماید.
برخی از ویژگی های وبلاگ ها عبارتند از :
سبک و شیوه بلاگ ها عموما" شخصی ، غیررسمی و یا خودمانی است . با استفاده از ابزارهای رایگان موجود بر روی وب می توان به سادگی اقدام به ایجاد و نشر اطلاعات بر روی وبلاگ ، نمود.
وبلاگ ها از لحاظ کیفیت ، محتوی و اهداف دارای گونه های متعددی بوده و هر یک می توانند مخاطبان خاص خود را دارا باشند ( نظیر تیراژ روزنامه ) . وبلاگ ها در اواسط دهه ۹۰ مطرح و به سرعت و همزمان با ارائه ابزارهای ساده نشر و ایجاد وبلاگ ،نظیر Blogger.com رشد و مورد استقبال قرار گرفتند. در این راستا وبلاگ ها ی متعددی ، ایجاد گردیده است (از بلاگ هائی که شامل دفترچه خاطرات online بوده که منعکس کننده فعالیت ها و تجارب روزانه نویسنده بوده تا بلاگ هائی خصوصی و یا کوچک که صرفا" شامل توضیحاتی اندک و لینک به سایر موضوعات است ) .اکثر وبلاگ ها مبتنی بر متن می باشند .در این رابطه وبلاگ هائی نیز وجود دارد که علاوه بر استفاده متن از سایر اقلام اطلاعاتی نظیر صوت ، تصاویر و کلیپ های ویدئوئی نیز استفاده می نمایند( بلاگ تصویری ( Photoblog ) ، بلاگ ویدئوئی ( Videoblogs ) ، بلاگ های صوتی ( Audioblog ) ) . هر موجودیت در یک وبلاگ بنوعی به سایر اطلاعات ، اشاره می نماید. مولفین وبلاگ ها به سایر وبلاگ ها لینک و بگونه ای آنان را بر اساس موضوعات متفاوتی تقسیم بندی نموده تا امکان استفاده مناسب و سریع از سایر وبلاگ ها باتوجه به موضوعات مربوطه در اختیار کاربران قرار گیرد. خوانندگان یک وبلاگ می توانند از هر نقطه ای در وبلاگ که تمایل دارند ، مطالعه خود را شروع نمایند :در ابتدا مطالب و نوشته های جدید منتشر شده بر روی بلاگ را مشاهده نمایند و یا با استفاده از امکان جستجو و یا لینک به سایر بلاگ ها ، اطلاعات قدیمی منتشر شده را مطالعه نمایند . در زمان مطالعه یک بلاگ ، خوانندگان می تواند آن را با اولویت های متفاوتی مطالعه نمایند : زمانی ( مطالعه بر اساس زمان و تاریخ انتشار مطلب ) ، موضوعی و یا جستجو بر اساس کلید واژه های خاصی . وبلاگ ها ، اغلب شامل یک Blogroll بوده که شامل لیستی از لینک ها به سایر وبلاگ هائی است که مولف وبلاگ آنان را پیشنهاد ، می نماید . تعداد زیادی از وبلاگ ها این امکان را برای خوانندگان خود فراهم می نمایند که نقطه نظرات خود را در رابطه با موضوع منتشر شده بر روی سایت اعلام نمایند . یکی از نکات جالب در رابطه با بلاگ ها ، سادگی آنان می باشد . وب سایت ها معمولا" دارای یک صفحه اصلی به همراه مجموعه ای از لینک ها به سایر صفحات برای مشاهده اطلاعات تکمیلی ،می باشند.



شنبه 28 بهمن 1391برچسب:, :: 16:9 ::  نويسنده : mohammad

SEO مخفف کلمات Search Engine Optimization به معنای بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجو می باشد.

وقتی کلمه ای را جستجو می کنید مشاهده خواهید کرد که آن کلمه به عنوان مثال در پنج میلیون صفحه وب به کار رفته است. اما چه چیز باعث ترتیب نمایش این صفحات به شما می شوند ؟

هر موتور جستجو برای خود فرمول هایی دارد که اصولا محرمانه هستند، اما آنچه در میان این فرمول ها عمومیت داشته و عمدتا از آن پیروی می کنند نکات زیر است که شما نیز با به کار گیری آن ها در وبلاگ خود، می توانید سبب افزایش رتبه صفحات وبلاگتان در موتورهای جستجو شوید :

1 - تعداد لینک به وبلاگ
هر چه تعداد سایت ها یا وبلاگ هایی که به وبلاگ یا مطلب شما لینک داده اند بیشتر باشد، سبب افزایش رتبه شما خواهد شد، چرا که از نظر موتورهای جستجو لینک دادن دیگر سایت ها و وبلاگ ها به شما مانند رای دادن به شماست و نشان از اعتبار بیشترتان دارد.

2 - تعداد لینک داخل وبلاگ
هر چه تعداد لینک های مرتبطی که شما به سایت ها یا وبلاگ های دیگر داده اید بیشتر باشد نیز سبب افزایش رتبه شما خواهد شد. چرا که موتورهای جستجو ترجیح می دهند مخاطبان خود را به مسیری هدایت کنند که از آنجا نیز بتوانند به مسیرهای دیگری هدایت شوند.

3 - استفاده از کلمات کلیدی مناسب
استفاده از کلمات کلیدی مناسب و مرتبط یا در اصطلاح تگ ها، یکی از عوامل افزایش رتبه وبلاگ شما، به خصوص هنگامی که همان کلمه را مورد جستجو قرار می دهند می باشد.

4 - غنی بودن مطالب وبلاگ
شاید نتوان گفت مهمترین، اما به جرات می توان گفت یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین عوامل در افزایش رتبه شما در موتورهای جستجو، وجود محتوای غنی در وبلاگ شماست. هر چه محتوای بیشتر و با کیفیت تری داشته باشید، هم رتبه شما افزایش می یابد و هم به تبع آن بازدیدکننده بیشتری را به وبلاگ خود جذب می کنید.



شنبه 28 بهمن 1391برچسب:, :: 16:5 ::  نويسنده : mohammad

برای قراردادن فایل هایی همچون موسیقی برای دانلود (Mp3, wav و ...)، فایل های فشرده شده (Zip، Rar و ...)، و دیگر فایل ها بر روی وبلاگ خود، کافی است تا ابتدا با یک یا چند کلمه آن فایل را توضیح دهید و سپس آن کلمات را لینک کنید.

کلمات توضیح دهنده فایل را انتخاب کنید، سپس بر روی گزینه درج و ویرایش پیوند که پس از انتخاب متن فعال می شود کلیک کنید.

در قسمت آدرس پیوند، آدرس فایلی را که بر روی اینترنت وجود دارد درج نمائید، و در قسمت عنوان، نام فایل یا توضیحاتی درباره آن درج کنید. در صورتی که نمی خواهید پس از کلیک بر روی لینک مربوطه صفحه مربوط به آن جای وبلاگ شما باز شود، از قسمت نحوه اجرا گزینه دوم (باز کردن در پنجره جدید) را انتخاب نمائید.

نکته : در صورتی که فایل مورد نظر شما بر روی اینترنت وجود ندارد، می بایست تا آن را از روی سیستم خود بر روی یکی از سایت هایی که به صورت رایگان امکان آپلود فایل را به شما می دهند قرار دهید.



شنبه 28 بهمن 1391برچسب:, :: 16:2 ::  نويسنده : mohammad

شما میتونین با گرفتن تبلیغ برای وبلاگتون پول خوبی به جیب بزنید ولی اول باید یه وبلاگ پر بازدید داشته باشید چون اینجا دیگه نمیشه از سایت هایی مثل ... برای افزایش بازدید تقلبی استفاده کرد اینجا با کلیک روی هر تبلیغ یک بازدید برای وبلاگ شما میفته و با هر یک بازدید مبلغ ۸۰ تومان بهحساب شما واریز میشه که هرچه قد بازدید بیشتر باشه کلیکم بیشتر میشه و اینطوری پولدار میشین برای اطلاعات بیشتر به خود سایت برین:

www.tablighgostar.com




شنبه 28 بهمن 1391برچسب:, :: 15:59 ::  نويسنده : mohammad

برای این کار به این سایت میرین اونجا کد اهنگ میسازه و خودشم به طور کامل مراحل رو توضیح داده:

http://www.pichak.net/music/cod

البته در بخش تنظیمات وبلاگ نیز میتوانید به راحتی اینکارو انجام بدید.



شنبه 28 بهمن 1391برچسب:, :: 15:56 ::  نويسنده : mohammad

برای این کار به سایت www.aks98.com برید . بعدش از عکس روی کامپوترتون رو انتخاب کنید بعدشم منتظر شید تا اپلود شه وقتی اپلود شد روی عکس کوچیک که میاره کلیک کنید بعد عکس بزرگ باز میشه کلیک چپ را فشار بدید و نیگر دارید و بکشید روی عکس تا عکس ابی شه بعد عکس رو کپی کنید و بزارید تو وبلاگتون.



شنبه 28 بهمن 1391برچسب:, :: 15:54 ::  نويسنده : mohammad

ویرایش قالب

کلیک کنید ، در این لحظه شما با یک بخش پر از کدهای مختلف روبرو شدید ، همه کدها را پاک کنید و این صفحه را خالی کنید طوری که هیچ کدی در این صفحه وجود نداشته باشد ، برای سادگی کار وسط همه کدها راست کلیک کنید و گزینه Select all را انتخاب کنید ، اکنون از روی کیبورد خود دکمه Delete را فشار دهید

این صفحه را همینطور رها کنید و دست نزنید ، مجددا به قسمتی كه كدهای قالب انتخابی شما در سایت بود بروید

همه کدهایی که در آن کادر قرار دارد را انتخاب کرده و بعد از راست کلیک گزینه copy را فشار دهید ، دقت کنید که همه کدهای این کادر را به طور کامل انتخاب کرده باشید و کدی جا نمانده باشد

حالا به بخش مدیریتی وبلاگ خود برگردید ، به کادری که همه کدهای آن را پاک کردید ، وسط کادر خالی راست کلیک کرده و گزینه Paste را فشار دهید

اکنون گزینه ثبت و بازسازی وبلاگ  را فشار دهید و قالب جدید خود را ثبت کنید

برای اینکه تغییرات انجام شده وبلاگ خود را ببینید میتوانید روی گزینه مشاهده وبلاگ کلیک کنید

» مشاهده وبلاگ

از قالب های هر سایتی استفاده نكنید زیرا كه بعضی قالب ها حاوی ویروس های مخرب هستند كه حتی آنتی ویروسنیز نمیتواند آن را شناسایی كند




شنبه 28 بهمن 1391برچسب:, :: 15:51 ::  نويسنده : mohammad

دوستان عزیزم ، برای مهارت یافتن باید کمی صبور و با حوصله باشید ،

در ابتدا آنچه شما برای داشتن یک وبلاگ احتیاج دارید ، انتخاب یک اسم است ، نه یک اسم معمولی

شما باید یک اسمی انتخاب کنید که بعد از گذشت یک سال ، دو سال و یا حتی بیشتر

از داشتن وبلاگی به آن اسم لذت ببرید ، و به فکر تغییر دادن آن نباشید ، چرا که با تغییر اسم وبلاگ

همه زحمات شما از بین خواهد رفت و باید برای رسیدن به اوج دوباره از نو شروع کنید

با حوصله و فکر درست ، اسمی انتخاب کنید که تا بحال به ذهن هیچ یک از ایرانی های عزیز نرسیده باشد

و علاوه بر آن ، به مطالبی كه قصد دارید در وبلاگ خود بگذارید بی ارتباط نباشد

فرض كنیم که اسم وبلاگ را انتخاب کردید و حتما موضوعی به ذهنتان رسیده است

همانطور كه قطعا تا به حال دیده اید، هر وبلاگ یک موضوع کلی دارد و موضوع های زیر شاخه به مرور اضافه میشود

بعد از انتخاب اسم و یك موضوع درباره مطالب وبلاگ خود

 

 

 

اینجا کلیک کنید

بعد از باز شدن صفحه ، باید قسمت های مشخص شده را با كمك هم پر کنیم

 

نام کاربری : همان اسمی است که برای وبلاگ خود انتخاب کردید به زبان انگلیسی و یا لاتین مثلا YourName

کلمه عبور : این رمز وبلاگ شما است و باید آن را مثل یک راز فراموش نشدنی در ذهن خود داشته باشید

تکرار کلمه عبور : این قسمت به این دلیل است که کلمه عبور را درست وارد کرده باشی

عنوان وبلاگ : اسمی که برای موضوع اصلی وبلاگ انتخاب کردید را به صورت فارسی بنویسید

نام نویسنده : اسم خودتان و یا اسم گل یا هر آنچه که دوست دارید وارد کنید

ایمیل خصوصی : در این بخش ایمیلی را وارد کنید که اگر کلمه عبور فراموش شد بتوانید رمز را برگردانید و استفاده کنید

ایمیل نویسنده : این ایمیل به همه بینندگان نمایش داده میشه و پیشنهاد میکنم اگر اجتماعی نیستید خالی بگذارید

خوب بقیه قسمت ها را به همین صورت که الآن هست رها کنید

دکمه قبول قوانین سایت و ایجاد وبلاگ وبلاگ را فشار دهید

هم اکنون شما به جمع کسانی پیوستید که وبلاگ دارند

آدرس وبلاگ شما به صورت زیر است

 

اسمی که به عنوان نام کاربری انتخاب کردید را بنویسید مثلا Yourname

و همانند قسمت زیر را در جلوی این نام اضافه کنید

Yourname.blogfa.com

برای ورود به بخش مدیریتی وبلاگ خود باید ابتدا به سایت بلاگفا بروید

 

 

www.blogfa.com

 

از قسمت سمت راست سایت نام كاربری و كلمه عبور را وارد كرده و دكمه ورود را فشار دهید

برای دیدن وبلاگ خود ،"قسمتی كه بینندگان ، دوستان و آشنایان میبینند"

در همان بخش مدیریتی وبلاگ، روی قسمت زیر كلیك كنید

» مشاهده وبلاگ

حال حاضر ظاهر وبلاگ شما زیبایی خاصی ندارد ولی نگران نباشید

در ادامه بخش آموزش به زیبایی خارق العاده ای خواهید رسید که دوستانتان را حیرت زده خواهد كرد

با ما همراه باشید ، در ادامه مطالبی را برای هرچه بهتر شدن وبلاگ ساخته شده خواهید آموخت.



شنبه 28 بهمن 1391برچسب:, :: 15:49 ::  نويسنده : mohammad

برای این کار اول باید یه بنر داشته باشید اگه بنر ندارید یا میتونین بگین واستون بسازن که رایگان کم میسازن یا میتونین برین تو سایت های دیگه بگردین و بنرشون رو بردارید برای گذاشتن بنر باید این کار هارو بکنین:

بنر مورد نظر را اپلود میکنیم بعد در پست مطلب جدید قرار میدیم و سپس روی ان کلیک میکنیم تا دور ان کادر بگیرد

حالا از قسمت ابزار های وبلاگ نویسی روی شکل کلیک کنید

صفحه ای برای شما باز میشود که کادری مشخص دارد

درون این کادر بدون هیچ دستکاری شروع به نوشتن آدرس صفحه و یا تصویری کنید که میخواهید بعد از کلیک روی آن تصویر باز شود

دقت کنید عبارت زیر یک بار بیشتر در آدرس وارد شده نباشد و این عبارت حتما در ابتدای آدرس شما باشد

http://

با ثبت و ارسال مطلبتان خواهید دید که هر کس بر روی تصویر شما کلیک کند به صفحه ای جدید منتقل خواهد شد

همچنین میتوانید از کلید در همان بخش استفاده کنید که وقتی بیننده روی تصویری کلیک میکند

صفحه ای که شما میخواهید در یک صفحه جدید برای بیننده باز شود و صفحه وبلاگ شما بسته نشود.




شنبه 28 بهمن 1391برچسب:, :: 15:42 ::  نويسنده : mohammad

صفحه قبل 1 صفحه بعد